Kommerling76.

 

Ontdek ons nieuw profielensysteem "KÖMMERLING 76"
Het merk KÖMMERLING behoort tot de topmerken van raamsystemen. 

Dit nieuw systeem heeft:

  • een profieldiepte van 76 mm
  • biedt hoge isolatiewaarden
  • een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

 Een belangrijke innovatie op de Europese markt, het profiel is daarnaast ook energiezuinig en ecologisch.

Naast uitstekende isolatiewaarden, een smalle profieldoorsnede en verbeterde stabiliteit, biedt het profiel technische waarden die tot nog toe enkel door systemen met een veel grotere profieldiepte werden behaald.
Het ontwerp is zo vernieuwend dat zelfs drievoudige beglazing met modern isolerend glas mogelijk is. Er zijn twee uitvoeringen Aanslagdichting (AD) en Middendichting (MD).

De technische eigenschappen zijn:

  • Uf-waarde:  Ad tot 1,1 W/m²K en MD tot 1,0 W/m²K
  • Profieldiepte: 76 mm
  • Maximale glasdikte: 50 mm
  • Akoestische demping tot 48 dB

Er is een brede waaier aan ontwerpmogelijkheden met een uitgebreid kleurenassortiment en stijlvolle aluminium voorzetschalen.

nieuwigheden batibouw 2016

 

De  KÖMMERLING 76 ALU CLIP biedt u alle voordelen van aluminium en PVC in één enkel innovatief systeem.

AluClip
De aluminium voorzetschalen van KÖMMERLING 76 bieden u het beste van twee werelden: een elegant, aluminium design in vrijwel elke kleur, met bovendien de optimale isolatiewaarden van een modern PVC profielensysteem.

AluClip Pro
Bij de AluCLip Pro is de aluminium voorzetschaal verbonden met een PVC vleugelprofiel. De doorgezette alu-schaal, gelijkliggend met schaal van de kader, zorgt voor een statische functie waardoor er geen stalen versterking meer nodig is. De versterkingskamer kan gevuld worden met ProEnergyTec-schuim. De profielen met extra isolatie verzekeren een uitzonderlijk hoge thermische isolatie.

AddOn
Het gekoppelde aluminium kader biedt niet alleen een modern ontwerp, het kan ook worden uitgerust met extra's voor meer privacy en zonwering.